Prvý týždeň projektu NiečoPodZub

Je to len týžden odvtedy, čo sme spustili projekt donáškového portálu NiečoPodZub.sk, ale už dnes môžeme jednoznačne povedať, že sme si ho naozaj zamilovali. Každý deň pracujeme na nových vylepšeniach, dopĺňame našu širokú databázu jedál a tešíme sa z príchodu každého jedného návštevníka. Pozorne sledujeme štatistiky návštevnosti a snažíme sa poučiť z každého vašeho kliku.

Musíme sa priznať, že štatistiky, ktoré sme počas prvého týždňa fungovania projektu zaznamenali, nás naozaj prekvapili. Za uplynulých 7 dní naše stránky zhliadlo dokopy 348 jedinečných návštevníkov. Veľká vďaka, milí hladoši. Naozaj ste nás potešili.

Príjemne nás prekvapila tiež priemerná dĺžka návštev, ktorá sa vyšplhala až na 3 minúty a 11 sekúnd. Z toho jednoznačne usudzujeme, že vás naše stránky zaujali minimálne natoľko, že ste boli ochotní im venovať váš drahocenný čas. 47 z vás sa dokonca preklikalo až k telefónnemu číslu na konkrétnu donáškovú službu. Zdá sa, že ktosi natrafil na niečo pod zub :)

Prvý týždeň NiečoPodZub.sk

Váš záujem o donáškový portál NiečoPodZub.sk nám dodal ďalší elán a naplnil nás úprimnou radosťou a entuziazmom. Tešíme sa na ďalšiu prácu, ktorá povedie k neustálemu zlepšovaniu našeho projektu. A nezabudnite - online donáška jedla NiečoPodZub.sk je tu práve pre vás! :)

Niečo z našeho blogu

  • Novoročné predsavzatia
    Novoročné predsavzatia

    Veríme, že ste si všetci vianočné sviatky a nový rok užili doslova do sýtosti. Rodina, priatelia a dobré jedlo k tomuto obdobiu jednoducho…

  • December, čas vianočných sviatkov a dobrého jedla
    December, čas vianočných sviatkov a dobrého jedla

    Posledný mesiac kalendárneho roka je pre každého špecifický. December je typický príjemnou atmosférou vianočných sviatkov a príchodom nového roka.…